Forum ny-2
Namnlöst-1

Den 16:e mars 2022 kommer FORUM GOTLAND ge ut ett specialnummer om att JOBBA PÅ GOTLAND

Syftet är att skapa en tidning för hela 2022 där arbetssökande kan ta del av information om hur det är att arbeta på Gotland, vilka företag finns det och vad söker gotländska företag efter för generell kompetens?

Magasinet kommer distribueras via FORUM GOTLAND samt via distribueringsställen på Gotland. Dessutom kommer tidningen att erbjudas till mäklare, turistbyråer, hotell och andra aktörer inom besöksnäringen samt Gotlands olika organisationer som arbetar med att göra Gotland större. Alla annonsörer får exemplar till sina företag och arbetsförmedlingen samt rekryterare och HR-chefer kommer få ta del av tidningen även digitalt. 400000 talanger via 4potentials erfarna talangnätverk samt deras sociala media kanaler kommer att få ta del av länk till digitalt magasin.

Totalt kommer JOBBA PÅ GOTLAND tryckas i 35000 exemplar, ambitionen är även att dela tidningen digital till över 1 miljon presumtiva och nuvarande Gotlänningar. Om 1% av läsarna väljer att bo, arbeta och leva på Gotland i framtiden kan Gotlands befolkning öka med 10000. I numret ”JOBBA PÅ GOTLAND” beskriver tidningen vad det innebär för ön i form av mer kompetens, nya insikter och goda framtidsutsikter.

Hoppas ni vill annonsera och göra Gotland större!

Skärmavbild 2021-12-03 kl. 13.31.24

JOBBA PÅ GOTLAND kommer vara ett specialnummer om att arbeta, bo och leva på Gotland. De redaktionella artiklarna kommer att belysa bland annat:

Kompetensön Gotland

Vad betyder det för Gotland både ekonomiskt, socialt och kompetensmässigt om vi kan behålla och locka hit fler talanger, doktorer, ingenjörer, säljare, lärare, IT-specialister, jurister, ekonomer, HR-chefer och andra ledare. Hur kan vi skapa en kompetenskö…till kompetensön?

Hur ser öns företagsledare och personalchefer på kraften i kompetensfrågan.

Vad händer i våra företag på Gotland inom HR, ledar-, talang och kompetensutveckling.

Karriär på Gotland

Vilka olika vägar kan man gå. Inspirerande reportage med olika talanger och olika karriärvägar!

Gotlands 40 talangföretag

Vilka 40 företag är årets talangföretag. Läs listan i detta inspirerande nummer! Utses av 1000 respondenter i mars 2022. Vilka vann 2021?

Företag och organisationer erbjuds möjlighet att annonsera

Med en bild och text kan ni berätta för framtida kollegor att ni växer och ni alltid är nyfikna på att träffa nya kollegor.

Namnlöst-2

BOKA DIN

ANNONS IDAG!

Hasse Pedersén

Projektledare

070-444 99 50

hasse@mediabolaget.info

ANNONSERA I

”JOBBA PÅ GOTLAND”

Uppslag 38 000 sek

Helsida 24 000 sek

Halvsida 14 000 sek

Kvartssida 8 000 sek

Då ingår även digital annonsering.

BOKA ANNONS INNAN DEN SISTA JANUARI 2021

Uppslag 24 700 sek

Helsida 15 600 sek

Halvsida 9 100 sek

Kvartssida 5 200 sek

Då ingår även digital annonsering.

Skärmavbild 2021-12-03 kl. 13.52.02

Samtliga annonsörer får ca 20 exemplar av tidningen till respektive företag.

Tidningen kommer bli ett informativt magasin för de som söker arbete på Gotland. Magasinet kommer därför distribueras till arbetssökande när de efterfrågar information om att flytta till Gotland.

Önskar ni hjälp med att skapa annonsen? Det går att köpa till den tjänsten.

ANNONSMATERIAL

Lämnas digitalt som tryckoptimerad PDF, anpassad för magasintryck. Enligt format till höger.

Namnlöst-3
MB-vekt_vit
Forum ny